24.3.2015

Ostoksilla


Madridiin kannattaa tulla tyhjän matkalaukun ja täyden lompakon kanssa, sillä kaupungissa on mahtavat shoppailumahdollisuudet! Vaatteita voi löytää puolet edullisemmalla kuin Suomessa. Arvokkaampia merkkiliikkeitäkin toki löytyy, ne sijaitsevat muutaman kilometrin päässä ydinkeskustasta Colon-aukean ympäristössä. Suurten ketjujen liikkeet ovat auki aamusta iltaan, mutta osa pienemmistä liikkeistä sulkee ovensa iltapäiväsiestan ajaksi.
suljettu siesta-aikaan klo 16 -18.30
suljettu siesta-aikaan klo 14-17
Alennusmyyntien ajankohta kuuluu ilmoittaa liikkeen ulkopuolella.
alennusmyynti 2.1. - 6.3.2015
Alennusmyynti 7.1. -7.3.2015


Tämän kevään suurinta muotia on kukkakuvio -kaikissa mahdollisissa vaatekappaleissa!
Kukkafarkkuja (alahyllyllä)
Kukkahameita
Kukkapaitoja
Kukkahuiveja
Kukkafarkkuja
Miesten muodissa on tänä keväänä sekä reippaita että hempeitä värejä.

Miesten muotia
Miesten muotia
Kenkämuodin suosituin malli on nyt nilkkurit, joiden varressa on nauhoja/ ketjuja/ hapsuja/ muita koristeita.
Kevään 2015 kenkämuotia
Nämä kengät ostin itselleni


 

Madridin pääkatu Gran Vía
Madridin pääkadulla on paljon hotelleja, ravintoloita ja suuria vaateliikkeitä. Viime viikolla pääkadulla sijaitsevassa H&M:ssä vieraili itse David Beckham, joka oli tullut tänne lanseeraamaan uutta vaatemallistoaan. Pääkadulla on muutamia liiketiloja, esim. Zara ja McDonald's, joiden hulppeat liiketilat ovat entisiä teattereita.
Zaran myymälä Madridin pääkadulla
20 km päässä Madridin keskustasta sijaitsee valtava Xanadú-ostoskeskus. Liikkeet ovat avoinna joka päivä klo 22 asti, ja ravintola-/viihdealue klo 01 asti (la-su klo 03 asti)! Xanadúun voi siis tulla illalla vaikka työpäivän jälkeenkin viettämään aikaa ihan kiireettä. Ja aikaa siellä todella vierähtääkin, sillä liikkeitä on yhteensä 222, joista ravintoloita/kahviloita 26. Pihalla on parkkipaikkoja yli 10 000 autolle!
Xanadú-ostoskeskus
Xanadússa kuluu helposti koko päivä! Ostosten lomassa on hyvä levähtää hetkinen.


Xanadún ostoskeskuksen sisällä voi shoppailun lisäksi käydä elokuvissa, laskea laskettelurinteessä, ajaa kartingia, pelata minigolfia ja käydä keilaamassa. Aktiviteetteja riittää!

Hurjastelua karting-radalla!
Minigolfia
Laskettelurinteitä (pituudeltaan 100m ja 250m)

Kaupungin toisella laidalla sijaitsee Plenilunio-ostoskeskus, jossa ei ole laskettelurinteitä, tms. mutta kuitenkin tosi paljon liikkeitä, ravintoloita, keilarata ja elokuvateatteri.

Plenilunio-ostoskeskus
Ruuhkahetki Plenilunio-ostoskeskuksessa, ei heikkohermoisille!
Joka sunnuntai Madridissa järjestetään El Rastro-markkinat, joissa myyjiä voi olla jopa 3500! El Rastron perinne ulottuu 350 vuoden päähän. Markkinoilla myydään mm. vaatteita, koruja, käsitöitä, ja käytettyä tavaraa. Markkinat ovat avoinna sunnuntaisin klo 9-15, ja paikalle kannattaa suunnistaa mahdollisimman aikaisin aamulla, sillä puolenpäivän aikaan koko alue on jo aivan täpötäynnä, ja metrossa on enemmän väkeä kuin arkiaamuruuhkassa!

Väenpaljoutta El Rastro -sunnuntaimarkkinoilla