29.1.2015

Kohti uusia seikkailuja!


Tervetuloa jälleen aamukahvien äärelle!

Viimeiset pari kuukautta ovat kuluneet leppoisasti lomalaisen arkea viettäen, eli nauttien siitä, että on ollut aikaa tehdä kaikkia omia lempiasioita, ja myöskin aikaa olla tekemättä yhtään mitään. Aina silloin tällöin olen tavannut uutta pörröistä ystävääni, Hessu-koiraa!



Säiden puolesta pariin kuukauteen on mahtunut sekä lumettomia aikoja että jättimäisiä lumikinoksia, kipakoita pakkasia ja lempeitä plussakelejä, ja pimeitä valottomia päiviä sekä lupaus keväästä: horisontin takaa kurkisteleva aurinko!





Nyt kun lomaa on jäljellä vielä 7 kuukautta, on aika hyvästellä Suomen talvi, pakata matkalaukut ja hypätä lentokoneeseen! Tieni vie tällä kertaa lempikaupunkiini Madridiin, jossa aion opiskella espanjan kieltä ja nauttia täysin siemauksin paikallisesta kulttuurista. Tällä matkalla vastaani ei tule eriskummallisia eläimiä, ei hiekkarantoja, eikä paahtavia helteitä. Sen sijaan matkani tarkoitus on soluttautua espanjalaiseen arkeen & elämäntyyliin, ja elää niinkuin paikalliset. Tämän kulttuuritutkimukseni tukikohdaksi olen vuokrannut Madridin keskustasta itselleni asunnon, josta on hyvä jalkautua katselemaan minkälaista se elämä siellä 3,3 miljoonan asukkaan suurkaupungissa oikein on. Laitan tänne jälleen valokuvia matkalta & ajatuksia aamukahvien ääreltä. Hasta luego, nähdään taas!